*()$*#) δάσκαλος οδήγησης security guide.

June 9, 2007

Είσαι δάσκαλος οδήγησης και το μεγάλο πρόβλημα που σε ταλανίζει τόσο καιρό είναι : πώς θα γλυτώσεις τα μικροχτυπηματάκια με τον πίσω σου όταν βρίσκεσαι σε ανηφόρα και το μαθητούδι σου αγκομαχάει ακόμη να βρεί που είναι το γκάζι και το φρένο. Οι λύσεις είναι 2:

1) Προσέχεις τον μαθητή την ώρα που προσπαθεί, τον διορθώνεις, του κάνεις υποδείξεις και αν δεις ότι τον παίρνει η κατηφόρα, χρησιμοποιείς τα βοηθητικά πεντάλ να σώσεις την κατάσταση (δηλ: να γλυτώσεις και το δικό σου αμάξι και του έρμου του πισινού που έχει αφήσει 5 μέτρα απόσταση). Αυτη η λύση έχει πολλά προβλήματα, διότι σημαίνει ότι εσυ θα πρέπει ΟΝΤΩΣ να προσέχεις τον μαθητή και τι γίνεται, επομένως δεν θα μπορείς να βάζεις μουσική, να στρίβεις τσιγάρο και να μιλάς με κάποιον που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, ενώ έχεις κάνει στροφή 174.3 μοιρών από την θέση σου. Επομένως πάμε στην λύση 2.

2) Βάζεις ΜΟΝΙΜΟ κοτσαδόρο στο αμάξι. Έτσι πλέον ότι και να συμβεί δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα, αφού το δικό σου αμάξι δεν παθαίνει τίποτα , και αν χτυπήσεις τον πίσω, απλά δεν φταις (αυτός ήρθε κοντά). Ήσυχος πλέον μπορείς να ασχολείσαι με όλες τις παραπάνω διαδικασίες και άσε τον πίσινο να ιδρώνει βλέποντας τον κοτσαδόρο να πλησιάζει στο δικό του ολοκαίνουργιο αμαξάκι.

[ Και για να μην ακούσω τίποτα για τυχαιότητα γεγονότος, έτυχε μετά από λίγο να περάσω έξω από την συγκεκριμένη σχολή οδηγών και είδα το δεύτερο αμάξι της σχολής που είχανε αρχίσει ήδη οι μετατροπές για να μπει στο στρατηγικό σημείο ο κοτσαδόρος ]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: