Ειδήσεις στο STAR!!!

January 12, 2007

Τελείωσε, οι καλύτερες ειδήσεις είναι στο Star.

Καταρχήν είναι οι μόνες ειδήσεις που διαβάζονται. Βλέπεις στην εικόνα να δείχνει τα τελευταία ρούχα που δεν φοράει η τάδε αοιδός, ακούς για το που πέρασε τη νύχτα της .. και από κάτω περνάνε οι τίτλοι:”Πόλεμος στο Ιράκ, τόσοι νεκροί”. Για να δείς τι γίνεται ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις. Μόνο στο Star και στις εφημερίδες.

Και όχι μόνο αυτό αλλά εκπαιδεύεσαι παράλληλα να μπορείς να διαβάζεις τα νέα ανεξάρτητα του τι γίνεται γύρω. Είναι κάπως σαν τισ φωτογραφίες που λένε πως πρόκεται για μια ομφαλμαπάτη και αν κοιτάξεις προσεκτικά την φωτογραφία, θα δεις ένα σκάφος, και ουσιαστικά ειναι ένα κώλος σε πρώτο πλάνο, και κάάάάπου στο background έχει ένα σκάφος.

Οι ειδήσεις του Star πάνε με το φαγητό σας. Βλέπετε έναν ωραίο κόσμο, και όχι εικόνες που μπορεί να σας κόψουνε την όρεξη. Τι είναι προτιμότερο να βλέπει κανένας τα παιδάκια που πεινάνε στην Ρουάντα, ή τις αδερφές Κανονίδου σε νέα φωτογράφιση. Ακόμη και αν κάποιος διαβάσει τις ειδήσεις, ε σιγά κείμενο είναι ξεχνιέται, η εικόνα μένει. (αν και πλέον πιστεύω πως και η εικόνα ξεχνιέται , η απλά δεν μας ακουμπά, άλλωστε και οι περισσότεροι ακόμη δεν έχουμε αναπτύξη την ικανότητα να διαβάζουμε σωστά τισ ειδήσεις στο Star.)

Ποτέ μα ποτέ οι ειδήσεις του Star δεν τραβάνε τόσο πολύ ώστε να χάσεις την σημαντική αρχή της ταινίας. Δεν πα ναέγινε τρομοκρατικό χτύπημα, δεν πα να έχουνε όλα τα άλλα κανάλια 40 παραθυράκια με διάφορους αξύριστους ειδήμονες (το Star προσέχει τον κόσμο που βάζει στα παράθυρα να ταιριάζει με τα ρεπορτάζ) να συζητάνε και να αναλύουνε, το Star τίποτα. Στην ώρα του όπως πρέπει.

Τέλος, όλα τα λεφτά είναι τα πρόσωπα των δημοσιογράφων που προσπαθούνε να πείσουνε και αυτούς και εμάς ότι λένε ειδήσεις. Τώρα αν βέβαια αυτοί πιστεύουνε ότι είναι ειδήσεις … τότε υπάρχει θέμα!!

Εκεί στο Star κάτι έχουνε καταλάβει που δεν έχουvε καταλάβει ακόμα οι υπόλοιποι!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: